Over mij

Daniëlle, 46 lentes jong, trotse moeder van twee dochters, bevlogen, bruisend van energie, creatief en vol positiviteit, dat is in een notendop wie u hier aantreft.

Na 20 jaren zowel in de profit als non-profitsector mijn passie voor bestuurlijke zaken, communicatie en organisatie ingezet te hebben in loondienst, vond ik het eind 2018 tijd worden voor een nieuwe stap: het starten van mijn eigen onderneming als interim bestuurssecretaris/ adviseur. Het kwam op mijn pad en meteen wist ik ‘dit is het!’. Dit is dé manier waarop ik de ‘olie in de motor’ kan zijn voor meerdere organisaties en ondernemingen; een expert zijn in datgene waar mijn hart ligt.

Het is mijn missie om een bijdrage te leveren aan de groei, verdere professionalisering en het succes van een ander.

Gedreven, accuraat en betrokken zijn woorden die mij goed omschrijven. Mijn opdrachtgevers waarderen mijn respect voor deadlines, mijn proactieve houding, pragmatische aanpak en mijn schrijfstijl. Ik schep graag orde in de chaos, ben van nature een planner en organisator, schakel snel en denk gevraagd en ongevraagd mee om maximaal resultaat te boeken.